Náš tým

 

Jaroslav Dvořák

Kuchař/ka

1. Nůž – pro krájení a sekaní surovin 2. Prkénko na krájení – pro bezpečné krájení 3. Mixér – pro přípravu omáček, polévek a smoothies 4. Pánvička – pro smažení a pečení 5. Hrnec – pro vaření těstovin, rýže a polévek 6. Naběračka – pro přenášení jídel 7. Lžíce a vidlička – pro míchání a ochutnávání

 

Jaroslav Dvořák

Servírka/servír

1. Servírka/servírka: - Pozdravit zákazníka a přivítat ho v restauraci - Nabídnout menu a poradit s výběrem jídel - Přijmout objednávku a zkontrolovat přání zákazníka - Přinést nápoje a jídlo na stůl - Starat se o čistotu a pořádek na svém pracovišti - Zajistit, aby byl zákazník spokojen s jídlem a obsluhou - Přinést

 

Hana Novotná

Hotelový recepční

1. Přijímání rezervací a zajišťování ubytování pro hosty 2. Registrace hostů a předávání klíčů od pokojů 3. Poskytování informací o hotelu, okolních atrakcích a dopravě 4. Zajišťování dodatečných služeb, jako je pronájem auta, objednání taxislužby nebo rezervace v restauraci 5. Správa plateb a fakturace hostů 6. Vedení evidence o volných pokojích a jejich